Rafting Etape

IZABERITE PUTOVANJE RIJEKOM UNOM

Rafting je spuštanje po manje ili više divljim rijekama u gumenom čamcu koji se naziva raft. To je avantura i pravi sportski i turistički užitak. Rafting izleti su pogodni za svakoga i nije potrebno prethodno znanje iz veslanja.Rafting vodići su iskusni kajakaši-skiperi, vrsni poznavaoci divljih voda, a naročito rijeke Une. Uz njih ćete na atraktivan i neobičan način doživjeti ljepotu rijeke i njenih kanjona. Rijeka Una je jedna od najljepših i najčistijih rijeka svijeta. Neokrnjena priroda doline rijeke Une i njeni smaragdni brzaci će vas impresionirati i ne propustite priliku da veslate po njoj.

 

R1Rafting etapa Štrbački Buk - Lohovo: najzanimljiviji i najatraktivniji dio rijeke Une (cijela etapa se vozi kroz Nacionalni park Una), više adrenalina za više zahtjevne. Dužina staze 15 km, trajanje vožnje cca.4 sata (sa pauzom i ovisno od vodostaja), ukupno vrijeme cca. 5 sati, težina vode 4-5°, 3-4°, 2-3°.

Cijena po osobi 84 KM (43 €).

 

R2Rafting etapa Kostela - (Luka) Grmuša: zanimljiv i atraktivan dio rijeke Une, primjeren za početnike i one koji idu prvi put, dužina 13 km, trajanje vožnje cca. 2,5-3 sata (sa pauzom i ovisno od vodostaja), ukupno vrijeme cca. 4,5 sati, težina vode 2-3°. Rafting etapa R2 Kostela - (Luka) Grmuša idealna je za avanturisticko putovanje sa djecom. Primjerena je za obiteljske izlete, a brzaci i manji slapovi pružaju odgovarajući avanturistički osjećaj.

Cijena po osobi 52KM (27 €).

 

R3Rafting etapa Kostela - Bos. Krupa: donji dio rijeke Une, interesantan i atraktivan, lakša adrenalinska zabava u neokrnjnoj prirodi, dužina 24 km, trajanje vožnje cca. 5 sati (sa pauzom i ovisno od vodostaja), ukupno vrijeme cca. 6 sati. Težina vode 2-3°.

Cijena po osobi 72 KM (37 €).

 

NAPOMENA: Cijena raftinga uključuje iskusnog vodića, vrhunsku opremu, prevoz sa starta raftinga i povratak sa cilja, turističku taksu i osiguranje, PDV, te korištenje sportsko – rekreacijskih sadržaja u našem centru (odbojka na pijesku, stolni tenis, mali nogomet, veliki šah i boćanje) i ulaz u Nacionalni park Una.

Za sve vodene aktivnosti potrebno je imati obuću za vodu, majicu kratkih rukava i kupaće gaće (kostim) ili šorc.

 

Polasci, svaki dan od 01.04. – 31.10. najmanje 6 osoba.
Predhodna iskustva nisu potrebna.

Select Language

         

una rc prospekt

Mapa Kampa "UNA RC"

Klikom na mapu pogledajte sadržaje Kampa "UNA RC".

Priznanja

Specijalno priznanje u akciji najmenadzera. Najvise priznanje za razvoj raftinga na Bihackoj regiji.

Zlatna Ugostiteljska Kruna

Zlatna ugostiteljska kruna 2007.god. u kategoriji Rafting ponuda.

Licencirani Skiperi

Svi skiperi su licencirani od strane IRF (medjunarodne rafting asocijacije).