O NAMA

UNA RC KIRO RAFTING je poduzeće obitelji Ćoralić i Mujagić, specijalizirano za turizam na vodi i avanturistički turizam.

UNA - Rijeka

R - Reprezentativnost, Rekreacija i Rafting

C - Centar

"UNA RC" KIRO RAFTING se nalazi u Golubiću, 5 km uzvodno od Bihaća. Zauzima 20 000 m² površine uz rijeku Unu, sa tri vile za smještaj gostiju, brvnarom, kampom, parkingom sa stalnim osiguranjem, te uređenim prostorima za piknik i rekreaciju. Sportski aerodrom Golubić udaljen je 1 km od "UNA RC".

"UNA RC" KIRO RAFTING KAMP je Rješenjem službe za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj općine Bihać kategoriziran kao ugostiteljski objekat za smještaj-kamp sa tri zvjezdice, i pruža usluge smještaja na kamp mjestima, sobama i apartmanima. Kamp se rasprostire na posjedu površine 20 000 m² u sklopu "UNA RC" KIRO RAFTING CENTRA u mjestu Golubić, Bihać, USK, FBiH, BiH i zauzima 2250 m² na kojem su locirana kamp mjesta i objekti u kojima se pružaju usluge smještaja.

Ako tražite savršenstvo u organizaciji raftinga, mi smo pravo rješenje. Garantujemo da ćete uočiti veliku razliku našeg osoblja, visoku obučenost skipera-vodića koji imaju licence IRF-a (Internacionalne Rafting Federacije) i Federalnog ministarstva prometa i komunikacija, visoko kvalitetnu opremu i čamce sa atestima, registracijama i upotrebnim dozvolama, i visoku organizaciju u odnosu na druge.

Naš profesionalizam, kvaliteta i predanost poslu kod raftinga, su bez premca u BiH, a ravnopravni smo, ako ne i bolji od istih ili sličnih agencija u Evropi i Svijetu.

Rafting se ne može ispričati, on se mora doživjeti.

PRIMAJTE SPECIJALNE PONUDE PUTEM EMAILA