DVODNEVNA RAFTING AVANTURA

Dvodnevna rafting avantura vam pruža mogućnosti da poslije adrenalinskog raftinga ostanete sa nama u jednoj od vila i prepričate nam svoje doživljaje gornjeg kanjona rijeke Une koje ste imali tokom vašeg boravka. Navečer u restoranu na obali rijeke uz čašicu vina i gastronomsku ponudu autohtonih jela, podijelite svoje rafting iskustvo sa svojom ekipom.

DAN 1
Doček gostiju do 19h u Una RC Kiro Rafting Centru. Smještaj u vikend kuće ili kamp na obali rijeke Une, slobodno poslije podne i veče. Rafting centar posjeduje lijepo uređene sportske terene za odbojku na pijesku, stolni tenis, veliki šah, te mnogobrojne relaksirajuće aktivnosti za odmor. Čitav kompleks se nalazi na samoj obali sa kompletnom infrastrukturom, sa restoranom-terasom nad rijekom, vikend kuće koje krase prelijep pogled na rijeku ili ugodan opuštajući pogled na rijeku iz vašeg šatora. Večera od 20h, druženje sa ekipom pored rijeke koja vam pruža jako ugodan i opuštajući doživljaj prirode u noći. Za večeru ćete imati priliku probati razne autohtone specijalitete karakteristične za ovo podneblje. 

DAN 2
Doručak do 09:30h koji će se poslužiti u restoranu na obali rijeke. Poslije doručka, gosti sa organiziranim prevozom putuju na start rafting etape Štrbački Buk – Lohovo. Prevoz našim terenskim vozilima do Štrbačkog Buka, glavne destinacije našeg nacionalnog parka Una. Prije polaska skiperi-vodiči će održati brifing kojim će goste provesti kroz tehnike veslanja, način sjedenja i ponašanja u čamcu, ponašanje u raznim situacijama, detaljni sigurnosni govor odnosno priprema gosta za rafting! Krećemo na rafting i u samo nekoliko minuta dolazimo na najatraktivniji dio kanjona i rijeke Une za rafting. Obilazimo vodopade, divlje izvore pitke vode, stajemo radi fotografisanja i kupanja. Posle 7 kilometara adrenalina i prirode od koje zastaje dah, čamcima-raftovima dolazimo u vikend naselje Lohovo, gdje se presvlačimo i sa istim vozilima se vozimo nizvodno 5 kilometara  u naš Rafting centar, gdje nas čeka topla voda, tuširanje i spreman ručak. Za ručak ponovo imamo priliku probati autohtone specijalitete ovog podneblja. Poslije ručka završetak aranžmana i odlazak gostiju poželji.
Dvodnevni rafting izlet se može prilagoditi prema želji gostiju ukoliko gosti žele da prvi dan idu na rafting izlet, te onda ostaju na spavanju. Izlet je baziran na raftingu koji je dosta uzbudljiv i atraktivan, ukoliko gosti imaju želju da idu na blažu varijantu raftinga, postoji  prostor da se izvrše izmjene izleta sa blažom rafting etapom, što također mijenja i cijenu izleta. U slučaju izmjene rafting etape, cijene su na upit.

KAMP PAKET - smještaj 1 noć u kampu sa vlastitom kamp opremom na bazi punog pansiona, boravišne takse, osiguranje u kampu i raftingu, rafting etapa R1, korištenje sportskih aktivnosti u centru, rafting vodiće-skipere sa licencama, rafting opremu, prijevoz kombijem ili autobusom na start raftinga i povratak sa cilja, ulaznice u Nacionalni park i PDV.
Cijena po osobi: 156 BAM / 80 €

VILA PAKET- smještaj 1 noć u luksuznim vilama  na bazi punog pansiona, boravišne takse, osiguranje u centru i raftingu, rafting avantura R1, korištenje sportskih aktivnosti u centru, rafting vodiće-skipere sa licencama, rafting opremu, prijevoz kombijem ili autobusom na start raftinga i povratak sa cilja, ulaznice u Nacionalni park i PDV.
Cijena po osobi: 176 BAM / 90 €

PRIMAJTE SPECIJALNE PONUDE PUTEM EMAILA