MOMAČKO / DJEVOJAČKO VEČE

Rijeka Una je postala popularno mjesto za momačke i djevojačke večeri, i to iz dobrog razloga. Ako ste ekipa za  aktivnosti na otvorenom, ne nedostaje vam rekreativnih aktivnosti koje će vam ispumpati adrenalin, uključujući rafting na divljoj rijeci, UNA RC  donosi mnogobrojne momačke/djevojačke večeri na rijeci svakog ljeta, tako da znamo o planiranju momačkih/djevojačkih rafting partyja.

Momačko/djevojačko veče ne mora da bude sinonim za razgaljenu mušku/žensku ekipu, koja u društvo pozove igrače/ice ili striptizete, koje će ih zabavljati do zore. Kada buduću nevjestu/mladoženju  pitaju što ste učinili za momačko/djevojačko veče, možete joj pokazati  fotografije vaše ekipe koja kroti neke od najboljih slapova na rijeci Uni.

Zato djevojke/muškarci, opustite se i dozvolite vašem budućem životnom partneru da svoje slobodno posljednje veče provede sa okusom adrenalina, a poslije toga adrenalinski ispunjeni u ludu noć i zabavu u nedirnutoj prirodi, na piknik prostoru pored rijeke, ili u vikend kući. 

Sutra će se ionako vama vratiti!

I ne zaboravite da baš ova rafting avantura simbolizuje vašu odluku da iz momačkih dana pređete u bračne vode, što znači da treba proslaviti sa stilom.

PRIMAJTE SPECIJALNE PONUDE PUTEM EMAILA