TRODNEVNA RAFTING AVANTURA

Trodnevni boravak u našem centru nudi vam aktivni odmor, rafting na donjem  i gornjem toku rijeke Une sa ukusnom gastronomskom ponudom i spavanjem u luksuznim vilama u našem rafting centru ili kampu, ovisno od  vašeg upita. 

PROGRAM PONUDE:

PRVI DAN:
12:00 h –dolazak u UNA RC-KIRO RAFTING CENTAR u mjestu Golubić, 5 km uzvodno od Bihaća, smještaj i ručak.
14:00 h-pripreme i polazak kombijem ili autobusom  na start prvog raftinga R2, 10 km nizvodno od Bihaća prema Bos.Krupi.
Rafting etapa R2 Kostela-Luka Grmuša, zanimljiv i atraktivan donji tok rijeke Une, primjeren za početnike i one koji prvi put idu na rafting, dužina 13 km, trajanje vožnje 2,5 h (sa pauzom i ovisno od vodostaja), težina vode 2°-3°.
17:00 h-povratak u Rafting centar i slobodne aktivnosti po želji (kupanje, stolni tenis,veliki šah i odbojka na pijesku). Mogućnost iznajmljivanja kajaka i kanua.
19:30 h- večera, noćenje.

DRUGI DAN:
9:00 h - doručak, poslije doručka polazak kombijem ili autobusom na start drugog raftinga 
R1-Štrbački Buk-Lohovo-najzanimljiviji i najatraktivniji dio rijeke Une (cijela etapa se vozi kroz Nacionalni park Una), više adrealina, za više zahtjevne, dužina 15 km, trajanje vožnje 3 h (sa pauzom i ovisno od vodostaja), težina vode  3°-4°,   2°-3°.
15:00 h-povratak, ručak na samoj obali rijeke i rekreacija po želji.
20:00 h-večera, druženje do 24:00 h.

TREĆI DAN:
9:00 h-10:00 h-doručak, poslije doručka odlazak grupe.


KAMP PAKET - smještaj 2 noći u kampu sa vlastitom kamp opremom na bazi punog pansiona, boravišne takse, osiguranje u kampu i raftingu, dva raftinga R2 i R1, korištenje sportskih aktivnosti u centru, rafting vodiće-skipere sa licencama, rafting opremu, prijevoz kombijem ili autobusom na start raftinga i povratak sa cilja, ulaznice u Nacionalni park i PDV.
Cijena po osobi: 293 BAM / 150 €


VILA PAKET- smještaj 2 noći u luksuznim vilama  na bazi punog pansiona, boravišne takse, osiguranjeu centru i raftingu, dva raftinga R2 i R1, korištenje sportskih aktivnosti u centru, rafting vodiće-skipere sa licencama, rafting opremu, prijevoz kombijem ili autobusom na start raftinga i povratak sa cilja, ulaznice u Nacionalni park i PDV.
Cijena po osobi: 332 BAM / 170 €

PRIMAJTE SPECIJALNE PONUDE PUTEM EMAILA